Lowell Judicial Center Will Be Model for Energy-Efficient Civil Buildings

30 May 2018 Tate
Lowell Judicial Center

The new Lowell Courthouse replaces outdated facilities with an energy efficient structure that is expected to receive a LEED-platinum rating. The facility, which has both courtroom space and offices, will minimize energy that comes from the utility grid, and has a chilled beam HVAC system, photo-voltaic panels, and a raised access floor provided by Tate.
 
Read More

We use cookies on our website www.tateinc.com. To find out more about the cookies we use, or to change your cookie preferences i.e. to remove your consent to our use of certain categories of cookies, please visit our Cookie Policy & Control page.

Please click “Accept and close” to accept the use of cookies on our website. If you do not click “Accept and close” but continue to use this website: you thereby consent to the use of all Tate cookies and third party cookies for the purposes of improving performance, improving functionality and audience measurement, in accordance with the terms laid out in our Cookie Policy & Control page; and we will assume that you have read and understood our Cookie Policy & Control page.